Havenbeambte 36 uur

0

Gemeente Vlaardingen

Wij zijn op zoek naar een

Havenbeambte 36 uur

Eén van de dingen die Vlaardingen bijzonder maakt is dat het een havenstad is. De stad is voor zowel handelsvaart als pleziervaart toegankelijk. In deze mooie functie zorg jij ervoor dat Vlaardingen, letterlijk, een veilige haven is.

Wat ga je doen?

Als havenbeambte zorg je er voor dat het Vlaardings vaarwater veilig en bevaarbaar is en regel je het scheepvaartverkeer in de havens. Je houdt toezicht op het juiste gebruik van zowel de binnenhavens als de zeehavens en handhaaft de wet- en regelgeving van de (binnen-) havenverordening. Verder bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

  • Binnenhaven:toezichtenhandhaHvianvge,ninbneanmvbatner3e6crueautirevaartgelden,toewijzenvan (vergunningen voor) ligplaatsen, beheer van steigers.
  • Zeehavens: toezicht en handhaving, beheer van ligplaatsen, aanwijzen van ligplaatsen voor zeeschepen en binnenvaartschepen, precario, toezicht houden en begeleiden van werkzaamheden aan/in de haven, dijkbewaking, maatregelen nemen bij waterverontreiniging, adviseren over nautische zaken aan gebruikers van de havensen inlichtingen verstrekken over de haven van Vlaardingen aan diverse (internationale)instanties en gebruikers. (vergunningen voor) ligplaatsen, beheer van steigers.
  • Sluizen en bruggen: 7 bruggen en 2 sluziezescnheopepn eanfsbitnanendvaabrtescdheipeen,epnrecearnio,1tobezricuhtghoupdenloencabetigele.iden vanCoördineren en begeleiden van brug- sluiswachters (inhuur)

Naast de gemeentelijke havens vallen ook de particuliere havens, zoals Vulcaanhaven, Zevenmanshaven, Koggehaven en diverse particuliere steigers op de rivier onder de Havenverordening Vlaardingen. De havendienst Vlaardingen heeft in het beheersgebied diversetoezichthoudende taken.

Jouw team en de organisatie

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we nmaeat ireddere esean meigennelxepevritinseg. .BiSnnaemn de nhavmenedietnisnt werok njeesarmse,nomnedt meerenrderme heavresnbeambten en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Jouw nieuwe team, Stadsbedrijven, bestaat uit verschillende onderdelen met een gezamenlijkdoel en met iedere een eigen expertise. Binnen de havendienst werk je samen met meerdere havenbeambten en brug- en sluiswachters.

Meer weten of meteen solliciteren?

Wij hechten veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privé balans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Kijk voor meer informatie over deze vacature op www.werkenvoorvlaardingen.nl of neem contact op met Suzan van Os via 010 2484364 of sollicitaties@werkenvoorvlaardingen.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.