- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDubbelslag voor voetballers Prinses Margriet

Dubbelslag voor voetballers Prinses Margriet

- Advertentie -

Delen

Internaat Prinses Margriet won zaterdag 10 november in twee van de categorieën op het Register Holland Zaalvoetbaltoernooi voor Schippersinternaten. Zowel bij de jonge jongens (10-14 jaar) als de meiden (10-18 jaar) ging de grootste beker mee naar Zwolle.

Bij gemengd (6-10 jaar) won Het Kompas uit Lemmer. De beslissing in de spannende finale – met volop kansen over en weer, maar zonder doelpunten – viel pas na penalty’s. De Meerpaal uit Capelle aan den IJssel was de sterkste bij de oudere jongens (14-18 jaar).

 

Plezier

Het sportieve evenement werd voor de 18ekeer georganiseerd. In Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem deden twintig teams mee. “Drie minder dan vorig jaar; het logische gevolg van een nog steeds teruglopend aantal bewoners van schippersinternaten”, zegt organisator Harm Mannak. “Maar dat maakt de vreugde niet minder. Als je ziet hoeveel plezier iedereen heeft. Niet alleen de deelnemers maar ook hun ouders, opa’s en oma’s… Geweldig! Daar doen we het voor.”

Het Zaalvoetbaltoernooi werd voor de achttiende keer gehouden. Voor het eerst was Register Holland de hoofdsponsor en naamgever. Het klassebureau was de opvolger van EOC Verzekeringen, dat nu als subsponsor aan het evenement verbonden was.

foto: AdobeStock

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -